Deze social media giveaway wordt gesponsord door Climacon N.V. en is open voor inwoners van België die 18 jaar of ouder zijn op het moment van deelname.

De prijs voor deze giveaway is één (1) airconditioning unit. De prijs is niet-overdraagbaar en kan niet worden ingewisseld voor contant geld of enig ander item.

Om deel te nemen, moeten deelnemers Climacon N.V. volgen op het/de sociale media platform(en) waarop de giveaway wordt gepromoot, en alle vereiste stappen voor deelname voltooien zoals vermeld in de giveaway-post.

Slechts één deelname per persoon is toegestaan. Meerdere deelnames worden gediskwalificeerd.

De winnaar wordt willekeurig geselecteerd door Climacon N.V. en wordt binnen [aantal] dagen na sluiting van de giveaway op de hoogte gesteld via direct message op het sociale media platform.

Door deel te nemen aan deze giveaway, stemmen deelnemers ermee in dat Climacon N.V. hun naam, foto en video mag gebruiken voor promotionele doeleinden met betrekking tot de giveaway, inclusief maar niet beperkt tot social media, website en e-mailmarketing.

De winnaar stemt ermee in om zijn/haar huis te laten filmen of fotograferen als onderdeel van het prijsacceptatieproces. Deze beelden kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden met betrekking tot de giveaway en/of de producten of diensten van Climacon N.V..

Climacon N.V. is niet verantwoordelijk voor technische problemen, netwerkfouten of menselijke fouten die zich kunnen voordoen tijdens de giveaway periode.

Deze giveaway wordt op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door of geassocieerd met een social media platform dat wordt gebruikt om de giveaway te promoten.

Climacon N.V. behoudt zich het recht voor om deze giveaway op elk moment en om welke reden dan ook te annuleren of te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving.

Door deel te nemen aan deze giveaway, stemmen deelnemers ermee in gebonden te zijn aan deze algemene voorwaarden, evenals eventuele aanvullende voorwaarden die door Climacon N.V. worden vastgesteld.

Alle persoonlijke informatie die tijdens deze giveaway wordt verzameld, wordt uitsluitend gebruikt voor de administratie van de giveaway en wordt niet gedeeld met derden.

 

Solliciteer nu!

Laten we persoonlijk kennismaken