onze merken

Midea is één van de meest toonaangevende producenten van koelmachines, residentiële airco’s en warmtepompen voor kantoren en winkels. We zijn dan ook ontzettend trots om in België exclusief Midea verdeler te zijn.

Met maar liefst 45 jaar ervaring is Clint één van de grootste spelers op de Europese markt voor commerciële en industriële installaties van warmtepompen en koelmachines.

Sabiana is de grootste speler op de Europese markt die ventilo-convectoren ontwerpt en produceert. Dit doen ze gebaseerd op het meest natuurlijke element dat er bestaat: water.

Climapool is de zwembadwarmtepomp van Climacon. Het lage energieverbruik, het gepatenteerd design én het zeer laag geluidsniveau zorgen voor een uiterst geschikte zwembad warmtepomp.

Enerblue is een fabrikant van koelmachines en warmtepompen en biedt innovatieve, duurzame en efficiënte oplossingen op maat. Naast warmtepompen met traditionele koelgassen worden er ook koelmachines en warmtepompen ontwikkeld die natuurlijke koelmiddelen gebruiken zoals propaan en CO2.

Vortice is een multinationale groep die werkt via eigen dochterondernemingen of via lokale dealers in meer dan 90 landen. Met een professioneel netwerk, dat bestaat uit 100 zakenpartners, is vortice wereldwijd aanwezig. Ze bieden ventilatie oplossingen voor zowel residentiële, commerciële als industriële omgevingen.

Solliciteer nu!

Laten we persoonlijk kennismaken