Clint

Een van de grootste spelers op de markt.

Hoogtechnologische en flexibele oplossingen

Met maar liefst 25 jaar ervaring en een wereldwijd productie- en distributienetwerk, is Clint één van de grootste spelers op de Europese markt voor commerciële en industriële installaties van warmtepompen en koelmachines. De kracht van Clint ligt in het vermogen om gerichte, op maat gemaakte antwoorden te bieden op zeer specifieke behoeften, met name voor grote installaties zoals winkelcentra, hotels, luchthavens, scholen, fabrieken en meer.

Door ervaring in airconditioningsystemen te combineren met geavanceerde installatietechnologiën, ontwerpt, bouwt en personaliseert Clint een hoogtechnologisch en uitgebreid assortiment van warmtepompen én koelmachines.

Superieure kwaliteit én maximale efficiëntie

De grootste uitdaging in de HVAC-branche is het garanderen van maximaal comfort met een minimaal energieverbruik. Dankzij voortdurend onderzoek naar nieuwe technische oplossingen, biedt Clint een hoogrenderend assortiment met A-klasse energie-efficiëntie.

Het hele productieproces wordt aan grondige controles onderworpen. Elke unit wordt bovendien uitvoerig getest, waarbij zelfs de meest veeleisende bedrijfsomstandigheden op de locatie van de klant worden gesimuleerd. Druk, temperatuur, geluidsniveau, trillingen: alles wordt gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de producten voldoen aan de ingestelde parameters.

Solliciteer nu!

Laten we persoonlijk kennismaken