Vortice

Het professioneel netwerk van Vortice is wereldwijd actief in meer dan 90 landen.

Een wereldwijd professioneel netwerk

Vortice een multinationale groep die werkt via eigen dochterondernemingen of via lokale dealers in meer dan 90 landen. Met een professioneel netwerk met meer dan 100 zakenpartners is vortice wereldwijd aanwezig. Ze bieden ventilatie oplossingen voor zowel residentiële, commerciële als industriële omgevingen.

Missie

Vortice streeft naar een bevordering van de levenskwaliteit door milieuvriendelijke producten te gebruiken die lucht veilig en efficiënt verplaatsen. Meer dan 30 jaar houden ze zich aan hun kernwaarden:

  • Professionele ethiek
  • Passie
  • Vertrouwen
  • Creativiteit
  • Liefde voor design

Certificaten

De kwaliteit van onze producten wordt gedocumenteerd door middel van certificaten die elke fase van de bedrijfsproductieproces doorlopen, van productie tot materiaalbeheer, van productiecontrole tot document beheer. Door op deze manier te werken, kan het proces op een organische manier worden beheerd, evenals de garantie dat alle productieactiviteiten op de juiste manier worden uitgevoerd verstrekt in het project, of in de technische documenten. Het documentatieproces dient juist om aan te tonen dat de activiteiten worden beheerd in een uniforme wijze en in overeenstemming met kwaliteitsnormen.

Solliciteer nu!

Laten we persoonlijk kennismaken