Climacon, uw vertrouwde HVAC-groothandel

Waarom kiezen voor Climacon?

Kennis en ervaring

Zowel Climacon als de volledige HVAC-wereld stonden 20 jaar geleden nog in de kinderschoenen. Vanaf het prille begin werd er bij Climacon geïnvesteerd in kennis, nieuwe technologieën en kwalitatieve producten. Innovatie is en blijft dé toekomst van de HVAC-sector. Onze verkoopafdeling en service dienst gaan dan ook jaarlijks meerdere keren op training bij onze leveranciers om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Zo kunnen we voor elk project de meest duurzame en passende oplossing aanbieden.

Kwaliteit

Dat er bij onze fabrikanten gewerkt wordt volgens de hoogste kwaliteitsnormen kunnen we dankzij ons jaarlijks bezoek aan de fabrieken zelf bevestigen. Al onze leveranciers dragen internationale kwaliteitslabels zoals Eurovent en TUV. Kortom, kiezen voor Climacon is kiezen voor kwaliteit én duurzaamheid.

FLEXIBILITEIT EN BEGELEIDING

Gebruiksgemak, duurzaamheid en het welzijn van onze klanten staan steeds centraal in onze oplossingen. Of het nu een industriële omgeving, een kantoorgebouw of een particuliere woning betreft, maakt voor Climacon geen verschil. Dankzij de flexibiliteit van onze producten kunnen we elk systeem aanpassen aan de vereisten van het desbetreffende gebouw. Wordt u graag begeleid van A tot Z? Ook hiervoor kan u Climacon inschakelen.

Service

Niet is zo frustrerend als lang wachten op uw bestelling. Gelukkig kunnen we bij Climacon het merendeel van onze producten meteen uit voorraad leveren. Als u uw bestelling voor de middag plaatst, wordt uw aankoop zelfs de volgende dag geleverd.* Onze bestellingen worden altijd met de grootste zorg verzendklaar gemaakt. Zit u nog met vragen over uw product? Aarzel niet om contact op te nemen met onze diensten. *(o.o.v.)

Maak kennis met het Climacon team

Ons logo

Ons logo vertegenwoordigt drie elementen: energie, vertrouwen en duurzaamheid.

De rode kleur staat voor onze passie voor HVAC én uiteraard voor onze warme klimaatoplossingen. De blauwe kleur symboliseert het vertrouwen in Climacon. Met meer dan 20 jaar ervaring verzekeren we verfrissende koeloplossingen voor een comfortabel klimaat aan de beste prijs-kwaliteitverhouding. De groene kleur representeert onze milieuvriendelijke technieken die gedurende het volledige productieproces centraal staan.

De draaiende beweging in ons logo wijst op de permanente vernieuwingen en de continuïteit binnen ons bedrijf. Hoewel deze visualisatie een echte eyecatcher is in ons logo, mogen we we niet vergeten dat het voortbestaan valt of staat met een stevige basis.
Met andere woorden, Climacon is een stevige fundering voor al uw klimaatoplossingen.

Onze doelstelling is iedereen op élk moment en in elke ruimte een comfortabel klimaat bezorgen aan de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Met meer dan 20 jaar ervaring bezit Climacon een rijkdom aan ervaring en bekwaamheid in klimatisatietechnieken. Onze duurzame installaties staan steeds opnieuw garant voor een passende klimaatoplossing, aan een laag energieverbruik én op maat van uw wensen.

Onze doelstelling is iedereen op élk moment en in elke ruimte een comfortabel klimaat bezorgen aan de beste prijs-kwaliteitverhouding. Om dit te realiseren staan we garant voor vakkundig advies, verrassend innovatieve oplossingen en een snelle, foutloze levering.

Solliciteer nu!

Laten we persoonlijk kennismaken