QRS Antwerpen

QRS – Twee eigentijdse kantoorgebouwen van 13.000m², opgericht voor een tijdsspanne van twee deccenia, werden gerenoveerd tot een samenhorend geheel met eenheid in verscheidenheid. Een Bijna Energie Neutraal gebouw (BEN2021) Een BEN gebouw met een frisse en leesbare architectuur, flexibel in gebruik.

Voorzien van een watergekoelde CLINT koelmachine CWWY 1502-A Il NS

Frame:
De unit heeft een gegalvaniseerd stalen frame dat is beschermd met polyester poedercoating. Het frame ondersteunt de belangrijkste componenten en zorgt voor gemakkelijke toegang voor onderhoud en andere noodzakelijke bewerkingen.

Compressoren:
Halfhermetische schroef compressor met ingebouwde olieafscheider, aanzuigfilter, carterverwarming, oliekijkglas, thermische beveiliging, hotgas-afsluiters.

Condensor:
Shell & Tube, met gemakkelijk verwijderbare gietijzeren koppen voor toegang voor onderhoudswerkzaamheden. Elk koudemiddelcircuit wordt geleverd met een onafhankelijke condensor. Wateraansluitingen voor koeltorenbedrijf.

Verdamper:
Shell & Tube, met twee onafhankelijke koudemiddelcircuits.

Elektrisch bord:
Bevat: hoofdschakelaar met veiligheidsvergrendeling voor de deur; zekeringen, overbelastingsbeveiliging voor compressoren; interface relais en elektrische klemmen voor externe aansluitingen.

Microprocessor:

Voor automatische besturing van de unit waardoor continue weergave mogelijk is van de operationele status van de unit, regelset, actuele watertemperatuur en in geval van gedeeltelijke of volledige blokkering van de unit, indicatie van het beveiligingsapparaat dat tussenbeide kwam.

Koudemiddel circuit:

De unit heeft twee onafhankelijke koudemiddelcircuits. Voorzien van koperen buizen met de volgende componenten: elektronisch expansieventiel, filterdroger, niveau- en vochtigheidsindicator, druktransducer, hoge- en lagedrukschakelaars (met vaste instelling) en veiligheidsklep.

Watercircuit:

Inclusief: verdamper, temperatuursensor, antivriessensor, ontluchter en waterafvoer.

Inverter-II:

Het toestel maakt het mogelijk om de efficiëntie bij deellast te verbeteren dankzij een geleidelijke start, verlengt de levensduur van de compressor en vermindert aanzienlijk de startstroom.

Technische gegevens: CWW/K/EP 524-P 4T NS

Koelvermogen: 359 kW (9/15°C bij brontemperatuur 27/32°C)

Opgenomen vermogen compressoren: 49,8 kW / EER 7,21 / ESEER 8,07

Koelmiddel: R134a

Energie-efficiëntie: A klasse

Aantal compressoren: 2 schroef (1x schroef ON/OFF / 1x schroef Inverter)

Aantal trappen: Traploos 12-100%

Verdamper: Shell&Tube (water)

Condensor: Shell&Tube (water/30% EG)

Geluid: 70 dB(A) op 1 meter (ISO 3744)

Afmetingen: 4.800×1.450×1.800 mm (LxBxH)

Gewicht: 2.250 kg.

Solliciteer nu!

Laten we persoonlijk kennismaken