Midea tekent sponsorovereenkomst met Manchester City

9 januari 2020

Premier League voetbalclub Manchester City heeft de airco-fabrikant Midea toegevoegd aan zijn sponsorportfolio.

Door de wereldwijde deal zal Midea de rest van het seizoen 2019-2020 aanwezig zijn bij de thuiswedstrijden van de club. De activering omvat ook een digitale campagne, waarbij sociale media worden gebruikt voor de promotie.

Midea is één van de meer dan 10 merken binnen de sector van airconditioning en huishoudelijke apparaten van Midea Group - een wereldwijd technologiebedrijf gerangschikt nummer 312 in de Global Fortune 500 van 2019.

De verantwoordelijke van het merk bij Midea's International Business Division, zei dat merkbekendheid de sleutel tot de deal was. "Midea is waarschijnlijk een van de grootste bedrijven waar veel consumenten over de hele wereld zich net van bewust zijn geworden, en met de hulp van City willen we een grote sprong voorwaarts maken," zei hij.

"Midea is enorm, we bieden een van 's werelds meest uitgebreide productreeksen in de sector van airconditioning en huishoudelijke apparaten. We zijn de afgelopen twee jaar op zoek naar de juiste partner en we zijn verheugd dat we de perfecte match hebben gevonden met Manchester City, een organisatie die onze filosofie deelt in het doen van hun fans”