Midea ontmoet Tesla

1 juli 2020

Welke vonk is er wanneer Midea en Tesla elkaar ontmoeten ? ......

Het is indrukwekkend om de Midea VRF-oplossingen aan de Tesla Gigafactory Shanghai te mogen leveren voor het creëren van een groene intelligente productieomgeving !

Midea zal actief helpen bij de HVAC-installatie van de tweede fase voor Tesla Gigafactory om de snelle productie te ondersteunen.

Als het meest populaire en trending merk voor elektrische voertuigen is Tesla ongeveer een decennium lang een van de benchmarks van nieuwe energieauto's wereldwijd.

In januari 2019 werd de Tesla Gigafactory in Shanghai, met een investering van 2 miljard, officieel opgericht. Toch duurde het slechts tien maanden voordat de eerste geassembleerde Tesla Model 3 voor het eerst werd geleverd. Hoewel mensen versteld stonden van de ‘China Speed’, zijn ze ook nieuwsgierig naar de technologie die de ‘China Speed’ achterliggend mogelijk maakte.

Als een van de fabrieken die zijn uitgerust met de meest geavanceerde technologieën, beschikt Tesla Gigafactory Shanghai over de meest intelligente en volledig automatische productie.

Bij deze productie zijn meer dan 150 robots betrokken die er aan deelnemen.

Op zo'n hoog niveau van een productieomgeving zijn de eisen aan het HVAC-systeem navenant zeer streng, vandaar de keuze voor Midea.

 

Voor meer informatie over de Midea producten kan u contact opnemen met onze commerciële dienst of via e-mail: info@climacon.be