Coronavirus

28 mei 2020

COVID19: Extra maatregelen

28/05 – UPDATE CORONAVIRUS: EXTRA MAATREGELEN BIJ CLIMACON

Beste klant,

Het coronavirus zorgt voor uitzonderlijke omstandigheden. De Belgische overheid roept op tot verregaande maatregelen, om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Climacon volgt de richtlijnen van de overheid en houdt de ontwikkelingen continu in de gaten.

We zullen u onze diensten blijven aanbieden op weekdagen van 08.00 tot 17.30 uur maar opteren om uw vragen waar mogelijk telefonisch of via mail te beantwoorden. De gezondheid van uw bedrijf en uw medewerkers, alsook die van onze mensen blijft onze belangrijkste prioriteit.

De nieuwe maatregelen die door Climacon worden genomen :

  • Ons magazijn blijft geopend voor afhalingen of leveringen. Toelating in het magazijn is verboden en het laden en lossen zal van op een afstand gebeuren. De bestellingen worden uitsluitend door onze teams klaargemaakt.
  • Onze showroom is momenteel gesloten.
  • Al onze commerciële en technische teams blijven tot uw dienst om uw vragen via telefoon/e-mail te beantwoorden. Praktisch betekent dit dat wij nog steeds bereikbaar zullen zijn via telefoon en e-mail , maar dat U niet meer binnen kan in ons kantoor.
  • Technische opleidingen zullen tot nader order niet meer georganiseerd worden.
  • Onze medewerkers werken zoveel mogelijk van thuis uit. We voorzien een minimale bezetting op ons kantoor.
  • Leveringen door onze transporteur of afhalingen zijn nog steeds mogelijk.

We stellen alles in het werk om binnen de tijdslimieten te leveren, niettemin raden wij u ten zeerste aan om zoveel mogelijk op uw bestellingen te anticiperen.

Algemeen vragen wij u om een afstand te respecteren van minstens 1,50 meter met uw gesprekspartner tijdens bezoek aan ons magazijn of bij eventueel contact met onze mensen.

In naam van Climacon die zich volledig voor u inzetten, bedank ik u voor uw loyaliteit en uw vertrouwen.

Climacon team.